Για Τους Μαθητές μας…

 1. Μεσημεριανό Γεύμα

  Υγιεινά γεύματα που παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας με προσεγμένα και φρέσκα υλικά.  Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στα παιδιά σωστές διατροφικές συνήθειες.

  Find out more
 2. Ξένες Γλώσσες

  Αγγλικά εντάσσονται στο πρόγραμμα των παιδιών 2 φορές την εβδομάδα. Η προσέγγιση της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών γίνεται μέσα από την ενεργητική μάθηση. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά μέσα από δραστηριότητες που εντάσσονται στο καθημερινό τους πρόγραμμα έρχονται αβίαστα σε επαφή με την ξένη γλώσσα. Δραστηριότητες όπως κολάζ, ζωγραφική λέξεων, τραγούδια, ομαδικά παιχνίδια.

  Find out more
 3. Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές

  Εξοικείωση όλων των παιδιών με τις απλές λειτουργίες και χρήσεις της τεχνολογίας και του υπολογιστή. Για όσους το επιθυμούν παρέχονται 1 φορά την εβδομάδα εξατομικευμένα μαθήματα εκπαιδευτικού περιεχομένου, πάντα ανάλογα με την ηλικία κάθε παιδιού.

  Find out more
 4. Μουσικοκινητική

  Μάθημα που παρέχεται δύο φορές την εβδομάδα από εξειδικευμένο προσωπικό. Πρόκειται για συνδυασμό μουσικής και κίνησης που λατρεύουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τα μουσικά όργανα, τον ρυθμό και τον χρόνο. Μέσω της κίνησης εξοικειώνονται με τα μέρη του σώματος, βελτιώνουν την ισορροπία τους και διοχετεύουν την ενέργειά τους. Το παιδί μαθαίνει να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες…παίζοντας!

  Find out more
 5. Σχολικό Λεωφορείο

  Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από έμπειρο προσωπικό (οδηγός – συνοδός). Το σχολικό μας είναι πλήρως εξοπλισμένο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

  Find out more
 6. Παιδίατρος

  Επισκέψεις στον χώρο του σχολείου μας από παιδίατρο. Εξετάζει όλα μας τα παιδιά χωρίς επιβάρυνση προς τους γονείς.

  Find out more
 7. Ομάδες Γονέων – Συμβουλευτική Γονέων

  Γνωρίζοντας οτι ο γονεικος ρόλος δημιουργεί καθημερινά απορίες και άγχος, θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς συντονίζοντας στον χώρο μας απογευτινές συναντήσεις γονέων με εξειδικευμένους συνεργάτες του σχολείου μας! Οι συναντήσεις λάμβανουν χώρα στο σχολείο μας, είναι δωρεάν για όσους ενδιαφέρονται και προαιρετικές! Σε κάθε συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις απορίες σας.

  Find out more